Marc leest

Leraar zijn is een roeping!

Dag collega, ziek te bed..

In Knack was het te lezen: “Steeds meer leerkrachten ziek”. Normalerwijze zou ik in de pen schieten en mijn analyse van enkele jaren geleden weer boven halen, maar iets met #zoden en #dijk weerhouden me er van.

Ik las immers 4 jaar geleden dit al!
Is er iets veranderd aan deze top 10?

Ook in onze leraarskamer ligt het grote tijdsbestedingsonderzoek en enthousiasmeert de directie ons om het toch maar in te vullen..
Iets met #kaars en #bril weerhouden me ervan!

Zolang wij opgezadeld gaan blijven met de oeverloze werkdruk gecreëerd door orthopedagoogelaars die eisen dat wij ons ‘uit den haak’ verantwoorden dat we méér dan ons uiterste best hebben gedaan dat ene schaap te redden terwijl de rest van de kudde vergaatis het ok!

Ja? Mooi niet!

 

imagecredit: pixabay

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Marc leest

Thema door Anders Norén